18 April 2011

10 Jenis Jam Tangan Termahal

Assalamualaikum.


Masa merupakan suatu yang amat penting dalam kehidupan. Seandainya kita sering lalai dan leka dalam membahagi masa, kita akan mendapat kerugian sepanjang kehidupan kita. Oleh itu, di sini aku nak berkongsi dengan korang semua antara 10 jam yang termahal malah ada yang lebih mahal daripada sebuah kereta Ferrari. Wahhh, dahsyat bukan? Perlu ke nak menititikberatkan mengenai masa sehingga membeli jam-jam mahal macam ini? Rasanya tak perlu kot. Tapi kalau duit tu dah sampai ke tahap tidak tahu untuk berbuat apa-apa, so boleh lah kalau nak beli jam-jam di bawah ini ye. Jom kita sama-sama tengok !




Rolex Submariner – $234,000




 Richard Mille Tourbillon – $525,000


 Vacheron Tour de l’Ile – $1,250,000


p/s : kesimpulannya di sini, gunakan rezeki yang Allah kurniakan itu sebaik mungkin dan hargailah masa anda. Ingat 5 perkara sebelum 5 perkara.



4 Responses to “10 Jenis Jam Tangan Termahal”

  • Magrib says:
    April 18, 2011 at 8:25 PM

    rolex submarine tu aku ada... haaa.... pirate punya..
    nyway entry anda cool.. suka dan datang la jemput join GA dari saya.. sila click sini.. 2nd Give Away dari Magrib

    atau pown, copy dan paste link ini..
    http://magribmenjelma.blogspot.com/2011/03/2nd-give-away-dari-magrib-ga-datang.html

  • WakafKita11 says:
    April 18, 2011 at 8:48 PM

    @Magrib
    hahaha..pirate pn pirate lah bro.. hehehehe

  • Zulfikar Hazri says:
    May 17, 2011 at 6:03 AM

    ironinye adalah.. jam paling tepat jam casio yang harga tak sampai 1k.. hehehehe

  • sabree hussin says:
    November 11, 2011 at 10:32 PM

    hargai masa.. jam tak berharga sangat pun tak pe

Post a Comment

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by
Socialbar

ShoutMix chat widget
;