11 March 2011

Hina Rasulullah !!!

Assalamualaikum..



Jadi entry kali ini, aku nak bagitahu korang sume pasal satu page di Facebook ni, menghina junjungan besar kita Rasullullah SAW. Sungguh biadapkan perangai kafir laknatullah tuh??!!!Tidak ke korang rase sedih atas penghinaan dan cacian terhadap Baginda? cukuplah dengan cacian dan hinaan yang Baginda dah pun hadapi mase mula-mula menyebarkan agama Islam. Jadi, aku nak menyeru korang sume untuk report page nih, mybe page ni x akan ditutup, tapi jom lah sama-sama tunjukkan kepada diorang bahawasanya kita sebagai umat Islam yang amat menyayangi Baginda, sesungguhnya amat-amat menentang dengan apa yang diorg lakukan tuh !


Klik Sini untuk ke page tu..


So, mesti korang sume tahu kan cmne nk buat report? keja yang amat simple..Kalau x tahu, ni aku tunjukkan.



1) Korang klik je Report Page.







 2) Korang pilih cmne yang aku dh tick tu.
 3) Oke korang boleh submit skrg.






p/s : buat sume ini demi menegakkan Islam dan menunjukkan kasih sayang kita terhadap Baginda Rasulullah SAW.


































1 Response to “Hina Rasulullah !!!”

  • dhiera says:
    March 14, 2011 at 11:26 AM

    melampau betul!!!

Post a Comment

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by
Socialbar

ShoutMix chat widget
;