15 April 2011

Petanda Bahawa Anda Gila Komputer

Assalamualaikum.

Ok, untuk entri kali ini pula, aku teringin nak berkongsi dengan korang semua beberapa gambar yang menarik ini. Persoalan yang aku cuba bangkitkan di sini adalah, adakah korang semua berada di depan laptop/PC korang 24jam? Hehehehehe. Ataupun korang memang dah menjadi "budak geek"? Apa-apa pun, jom sama-sama kita tengok gambar-gambar di bawah ini. Then korang nilai lah diri korang ye. Kahkahkahkah !














p/s : korang salah satu daripada orang-orang yang di atas ini ke?



8 Responses to “Petanda Bahawa Anda Gila Komputer”

  • Ayabizz says:
    April 15, 2011 at 5:48 PM

    so far aku rasa aku ni gila komputer juga sebab sibuk pun boleh cari masa layan komputer dan internet tapi takdalah sampai macam gambar kat atas ni.. hahaha..

    so cute gambar budak-budak guna komputer dengan bapanya sekali.. :)

  • WakafKita11 says:
    April 15, 2011 at 5:52 PM

    @Ayabizz
    hahaha.. setuju2.. sama ngn aq, tp still x sampai ke tahap ni lah..

  • XLAWS says:
    April 15, 2011 at 9:38 PM

    Aku pown gila PC gak. tp xde la smpai tahap dewa macam tuh. sampai tak terurus diri sndri mereka.ahaha

  • WakafKita11 says:
    April 15, 2011 at 9:45 PM

    @XLAWS
    hahaha.. daam btol2, aq stuju weh

  • kAmi dAn mEreKa!! says:
    April 15, 2011 at 10:19 PM

    skg ni memang fanatik kat lappy ni, tapi x de lah sampai p toilet pon nak angkat same, haha =)

  • mUm_tAz says:
    April 16, 2011 at 3:40 PM

    Gambar ke-7 tu macam aku..isk2... tahap teruk da ni... huhuhuhu...

  • WakafKita11 says:
    April 16, 2011 at 4:51 PM

    @mUm_tAz
    haaha.. ko bia btol mumtaz? sampai tdo gitu? hahahaa

  • ^^nu[dd]yra^^ says:
    April 17, 2011 at 9:12 PM

    mbalas kunjungan n follow..xtahan tol gmbo2 tuh...nak buang air pon nak kna ngan laptop ker ...adoiiii....

    btw,adr entri utk anda...;p

    http://ceriterachentanuddyra.blogspot.com/2011/04/sesi-mbalas-kunjungan.html

Post a Comment

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by
Socialbar

ShoutMix chat widget
;