11 April 2011

Pencemaran Alam yang semakin Kritikal

Assalamualaikum.


Tahap pencemaran alam pada masa kini semakin membimbangkan. Pelbagai kesan buruk yang diterima dunia atas kesalahan masing-masing kerana tidak menjaga alam sekitar dengan baik dan sempurna. Jadi, kali ini, aku nak berkongsi dengan korang semua 10 tempat yang mendapat rating pencemaran yang tertinggi. Jom kita tengok !


BAGHDAD - IRAQ

BRUNEI

DHAKA - BANGLADESH

KARACHI - PAKISTAN

LAGOS - NIGERIA

MAPUTO - MOZAMBIQUE

MEXICO CITY

MOSCOW - RUSIA

MUMBAI - INDIA

NEW DELHI - INDIA


p/s : Jadi marilah bersama-sama kita sedar akan keadaan bumi kita pada masa kini yang semakin teruk.

4 Responses to “Pencemaran Alam yang semakin Kritikal”

  • Aliya says:
    April 11, 2011 at 3:03 PM

    wa...patutlah semenjak dua menjak tiga menjak ni panaasss sangat...huhu..

  • WakafKita11 says:
    April 11, 2011 at 3:18 PM

    @Aliya
    hehehe.. mmg dh semakin truk, dunia nk kiamat dh...

  • XLAWS says:
    April 15, 2011 at 9:35 PM

    gambar yg last sekali tu macam best je mandi kat situ. hehe

  • WakafKita11 says:
    April 15, 2011 at 9:51 PM

    @XLAWS
    hahaha, siot ko daam..

Post a Comment

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by
Socialbar

ShoutMix chat widget
;