24 April 2011

10 Mata Tercantik

Assalamualaikum.


Sesunggunhnya manusia itu merupakan sebaik-baik ciptaan Allah. Dan setiap orang itu mempunyai kelebihan dan juga kelemahan masing-masing. Jadi entri untuk kali ini aku nak berkongsi dengan korang semua mengenai 10 orang yang mempunyai mata tercantik. Jom kita tengok diorang punya mata ! Hehehehehe..


1) Aishwarya Rai

2) Angelina Jolie

3) Lynda Carter

4) Elizabeth Taylor

5) Audrey Hepburn

6) Sharbat Gula

7) Giada De Laurentiis


8) Kristin Kreuk

9) Sophia Loren

10) Charlize Theron


p/s : Korang pun ada mata yang cantik juga ke? Kongsi lah ye, tapi bukan pakai contact lens lah.. Hehehehe

3 Responses to “10 Mata Tercantik”

  • Cik Cempaka says:
    April 24, 2011 at 10:25 PM

    markah original ke ni, giler gojes

  • WakafKita11 says:
    April 25, 2011 at 12:03 AM

    @Cik Cempaka
    Really georgous kn? hahahaha....

  • Hanif says:
    May 9, 2011 at 11:13 PM

    sharbat gula yang no 6 tu pnh tgk cte psal die kt astro. mata die mmg cntik.

Post a Comment

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by
Socialbar

ShoutMix chat widget
;