14 March 2011

Awards dari hikayat jimmy untuk followers ke 123

video 

Salam


Hye semua..reader’s hikayat jimmy…haha video HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA ni jadi tatapan k..
so korang ingat tak untuk post sebelum tidur malam tadi jimmy nak bagi awards kat follower blog ni yang ke 123…tadi kat kelas da dapat tengok sape blogger bertuah tu tapi
xleh nak shout sebab sne wifi free,laman chat kna sekat hahaha!!!....
tapi bila balik umah terus dok depan lappy nie..tapi ni lappy kakcik jimmy,x besh r…huhu nak lappy along…hahahah!!!....jimmy xdk lappy tumpang dorang punyer jew…heheh…

so edit r 1 pic nak wat award.usha gak kt otai2 bloggers cmne rupanya awards hahah!!!...da dapt tahu apa lagi create r 1 untuk blogger yang bertuah uh…
blog yang bertuah uh datangnya dari seorang blogger yang gelarkan dirinya cikkacak tu!!....klik nama uh nanti jumpa r…mse first kenal kt shout uh ngan dak klaki haha…upanya pompwan r…betul2 kacak dia nie heheh..jimmy taw dia pompwan pon sebab ad link FB dia uh…kalau x memang xkan taw r dia uh pompwan….blog dia sumpah simple giler r!!!…x bersepah2 macam setengah blog uh..heheh jimmy punye pon sama gak kot..tapi xdk lagi r yang tegur heheh….okew r uh…kalau nak taw lebih usha r sendiri..
sebelom tu usha pic bukti ni dulu k:




da r malas nak cakap bnyak jimmy nak blogwalking lagi usha cter sal paus ngan bishop uh baru dapat taw tadi…semua ad kena mengena weyh…tadi kat kelas jimmy denga cter kawan2 pasal cter 2o12..alarh cter omputih uh yang pasal ari khiamat uh…yang paling beshnya cter ni dikaitkan dengan tsunami kt jepun baru2 ni uh….sebab cter uh Negara akhir kena tsunami adalh jepun pada 2012….skang 2011 jepun da kena tsunami……ad kaitan ke?...korang rasa ad ke?....ntah r tu yang kna wat skit research ckit..

k r semua wasalam….~

eah2 lupalak nak kasi awards uh ea?...nah cikkacak ko copy-paste yer pic yang aku create ni khas untuk ko
k…
awards dia yang ni bukan atas uh k!!


tapi kalau boleh ko kreditkan semula ke blog aku nti k..hehehe~


darh2 jum chil da nak masuk maghrib da nie k....jumpa lagi nanti untuk entri yang seterusnya k...





© 2011 Hakcipta Terpelihara jimmy amer

0 Responses to “Awards dari hikayat jimmy untuk followers ke 123”

Post a Comment

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by
Socialbar

ShoutMix chat widget
;